FYSIOTERAPIA 2017-11-08T09:48:52+00:00

Aseman Fysioterapia

tuotamme yksilöllisiä fysioterapiapalveluja ammattitaidolla

YHTEYSTIEDOT

Aseman Fysioterapia Oy
Asemakatu 7
77600 SUONENJOKI

P. 050 567 2421

Fysioterapia

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö ja liikkumisen sekä toimintakyvyn asiantuntija. Asiakkaan tullessa fysioterapiaan teemme haastattelun sekä alkututkimuksen, joilla pyrimme selvittämään asiakkaan ongelmien syyt, kliinistä erotusdiagnostiikkaa hyväksi käyttäen.

Fysioterapiassa potilaan tilannetta arvioidaan luotettavilla arviointi- ja mittausmenetelmillä. Alkututkimuksen perusteella laadimme asiakkaan kanssa yhdessä yksilöllisen hoitosuunnitelman ja siinä käytettävät fysioterapian menetelmät.

Koko fysioterapiajakson ajan arvioimme asiakkaan liikkumis- ja toimintakyvyn edistymistä ja tarvittaessa konsultoimme hoitoon lähettänyttä lääkäriä tai oman alamme erikoislääkäreitä. Hoitojakson päätyttyä teemme annetusta fysioterapiasta aina kirjallisen palautteen, joka voidaan asiakkaan halutessa lähettää myös hoitoon lähettäneelle lääkärille.

Manuaalinen terapia on yksi fysioterapian erikoisaloista, jossa on keskitytty tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien tutkimiseen ja hoitoon. Manuaalisessa fysioterapiassa keinoja ovat spesifit rangan ja muiden nivelten liikkuvuutta lisäävät manuaaliset mobilisaatiot ja manipulaatiot, erilaiset pehmytkudoskäsittelyt, lihasten passiiviset ja aktiiviset venyttelyt, kivun hoidot ja aktiivinen harjoitteluterapia. Harjoitteluterapialla pyritään vaikuttamaan asiakkaan asentoon, lihasten vahvistumiseen ja venymiseen, suorituskykyyn ja rangan liikkuvuuden lisääntymiseen sekä toisaalta rangan tukemiseen yliliikkuvuusalueilla.

OTA YHTEYTTÄ

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin otamme yhteyttä sinuun